Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. svibanj. 2019.

Poziv: Interaktivna radionica za razradu projektnih ideja

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira Interaktivnu radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014.-2020. Radionica će se održati u utorak, 21. svibnja 2019. godine, u Hotelu Central, u Bjelovaru, s početkom u 10:00 sati.

Svrha radionice je sudionike upoznati s prioritetima programa za 2019. godinu te im pružiti savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja. Cilj je što kvalitetnija priprema projektnih prijedloga za predstojeće natječaje, a naglasak je stavljen na rok 1. rujna 2019. godine.

Prijave je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice, najkasnije do ponedjeljka, 20. svibnja 2019., do 12h, nakon čega će Vam biti poslana potvrda sudjelovanja. Program radionice možete preuzeti ovdje.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice. Za dodatne informacije kontaktirajte Ured za udruge na: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr, ili na broj telefona 01/45 99 810.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija