Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. rujan. 2016.

Poziv na dostavu primjera uspješnih projekata urbanog razvoja

Odjel za teritorijalni razvoj mađarskog Ministarstva za nacionalno gospodarstvo poziva hrvatske gradove na dostavu primjera dobrih praksi za objavu u Časopisu za teritorijalni razvoj (‘Területfejlesztési Füzetek’).

Časopis promovira nove metode i mogućnosti u području regionalnog razvoja, a podržava praktičare i druge dionike u planiranju i provedbi njihovih projekata. Prethodna izdanja na mađarskom jeziku dostupna su online, a novi broj časopisa bit će posvećen temi lokalnog razvoja vođenim zajednicom (CLLD) u urbanim sredinama.

Pozivaju se zainteresirani gradovi da svoje primjere uspješnih projekata iz područja participativnog urbanog razvoja (sličnih trenutnom CLLD instrumentu) i koje provode najmanje 3 godine dostave gđi. Líviji Kelenné Török (livia.torok.kelenne@ngm.gov.hu) koristeći poseban obrazac.

Krajnji rok za dostavu je 15. listopada 2016.

U nastavku pogledajte kratki informativni filmić o CLLD-u u režiji udruge ODRAZ.

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija