Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. srpanj. 2014.

Poziv na popunjavanje upitnika – projekt Aktivnim građanstvom prema razvoju i boljoj kvaliteti života u lokalnim zajednicama Južne Hrvatske

Pozivamo gradove na popunjavanje kratkog upitnika o radu i aktivnostima lokalne samouprave, u svrhu prikupljanja informacija za pripremu edukacijskih radionica za lokalne službenike u okviru projekta ”Aktivnim građanstvom prema razvoju i boljoj kvaliteti života u lokalnim zajednicama Južne Hrvatske”.

U okviru projektnih aktivnosti biti će održane dvije dvodnevne radionice za 15 jedinica lokalne samouprave na kojima će biti prezentirane različite metode sudjelovanja građanki/a u procesima donošenje odluka, uz analizu problema lokalnih zajednica, s ciljem razvoja i bolje kvalitete života lokalnih zajednica. Radionice su usmjerene informiranju i edukaciji javnih službenika/ca u područjima poboljšavanja suradnje s građanima/kama i organizacijama civilnog društva na lokalnom nivou.

Projekt provodi Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS, zajedno s partnerskim organizacijama Udrugom gradova u RH, Udrugom općina u RH, Gradom Šibenikom, Laboratorijem za društvene inovacije, Općinom Gračac, udrugom Prospero i Pravnim fakultetom u Splitu. Projekt je financiran sredstvima Europske unije unutar programa Support Structures for CSOs at the Regional Level. Više o projektu ovdje.

Upitnik možete ispuniti online ili putem word dokumenta na kraju teksta kojeg treba popuniti i dostaviti na e-mail Udruge gradova do 8. rujna 2014.

Upitnik_JLS (za preuzimanje)

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija