Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. listopad. 2018.

Poziv na predstavljanje i posjet solarnoj elektrani u Križevcima

Zelena energetska zadruge poziva sve predstavnike zainteresiranih gradova u Križevce 30. listopada na predstavljanje i posjet prvoj sunčanoj elektrani u Hrvatskoj postavljenoj po modelu grupnog ulaganja.

Kampanja za grupno ulaganje provedena je u svibnju 2018. godine u trajanju od samo 7 dana, a krajem rujna je elektrana postavljena na zgradi Razvojnog centra i tehnološkog parka (RCTP) i počela je proizvoditi prve kilovatsate.

Projekt je provela Zelena energetska zadruga u suradnji sa Gradom Križevci. U sunčanu elektranu uložilo je više od 50 građana iz cijele Hrvatske, a trećinu investicije su osigurali Križevčani.

U sklopu posjete organiziramo
• Panel raspravu na temu prilika i mogućnosti za nove projekte, sa predstavnicima relevantnih državnih institucija
• Prezentaciju samog modela grupnog ulaganja te investicijsku platformu za projekte obnovljivih izvora energije
• Druženje sa investitorima u prvu kampanju grupnog ulaganja u projekt sunčane elektrane

Događaj započinje u 10 sati sa trajanjem do 13 sati, nakon čega se planira zakuska i druženje u caffe baru i društvenom poduzeću Hedona, koje se nalazi u sklopu RCTP-a.

Prijave molimo poslati na email: sanela.mikulcic@zez.coop ili na broj 099 242 0242, do petka, 26. listopada.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija