Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. travanj. 2018.

Poziv na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića

Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever pozivaju na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića koja će se održati 25. travnja 2018. od 10 do 13 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Draškovićeva 45, Zagreb).

Grad Koprivnica i REA Sjever provode pilot projekt Opsežna transformacija montažne zgrade čiji je cilj pomoću javne nabave inovacija osmisliti replikabilno rješenje za vanjsku, unutarnju, energetski učinkovitu i funkcionalnu transformaciju montažne zgrade dječjeg vrtića u Koprivnici. Odabrani izvođač će sam projektirati i implementirati osmišljeno rješenje na montažnoj zgradi vrtića u Koprivnici (design & build pristup) što je predviđeno u 2019. godini.

Kako bi se postupak javne nabave mogao kvalitetno pripremiti potrebno je prethodno provesti otvoreno savjetovanje s tržištem. U osmišljavanje i provođenje rješenja mogu se uključiti razni gospodarski subjekti, a posebno proizvođači i njihovi predstavnici, inovatori, izvođači, projektanti, arhitekti, edukatori, mala i srednja poduzeća, nevladine i neprofitne organizacije. Za realizaciju projekta potrebna su znanja i sposobnosti iz različitih područja projektiranja i izvođenja radova, kao i s područja odgoja i obrazovanja, didaktike i uređenja interijera.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Na radionici će Grad Koprivnica i REA Sjever sve prisutne detaljno upoznati s ciljevima i zahtjevima projekta te s načinom sudjelovanja u postupku nabave. Cilj ove radionice je i da se na jednom mjestu okupe svi potencijalni proizvođači, izvođači i pružatelji usluga kako bi se od njih dobili temeljne povratne informacije o mogućnostima i načinima provedbe ovako zamišljenog projekta, te predstavnici jedinica lokalne samouprave kao vlasnici montažnih objekata kako bi stekli uvid u ovakav način realizacije projekta.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici, svoje sudjelovanje trebaju registrirati preko poveznice HGK-a ili mailom na adresu ppi@rea-sjever.hr. Detaljna agenda radionice bit će pravovremeno poslana na e-mail adrese prijavljenih.

Više detalja možete saznati na Internet stranici projekta https://ppi.koprivnica.hr/ na kojoj su objavljeni svi materijali projekta. Preporuka je da se za prvi dokument otvori i pročita Market sounding prospekt, koji će zainteresirane na sažet način upoznati s cijelim projektom i potencijalnim tržišnim prilikama. Preko iste stranice također se može iskazati i interes za sudjelovanjem u projektu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija