17. travanj. 2018.

Poziv na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića

Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever pozivaju na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića koja će se održati 25. travnja 2018. od 10 do 13 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Draškovićeva 45, Zagreb).

Grad Koprivnica i REA Sjever provode pilot projekt Opsežna transformacija montažne zgrade čiji je cilj pomoću javne nabave inovacija osmisliti replikabilno rješenje za vanjsku, unutarnju, energetski učinkovitu i funkcionalnu transformaciju montažne zgrade dječjeg vrtića u Koprivnici. Odabrani izvođač će sam projektirati i implementirati osmišljeno rješenje na montažnoj zgradi vrtića u Koprivnici (design & build pristup) što je predviđeno u 2019. godini.

Kako bi se postupak javne nabave mogao kvalitetno pripremiti potrebno je prethodno provesti otvoreno savjetovanje s tržištem. U osmišljavanje i provođenje rješenja mogu se uključiti razni gospodarski subjekti, a posebno proizvođači i njihovi predstavnici, inovatori, izvođači, projektanti, arhitekti, edukatori, mala i srednja poduzeća, nevladine i neprofitne organizacije. Za realizaciju projekta potrebna su znanja i sposobnosti iz različitih područja projektiranja i izvođenja radova, kao i s područja odgoja i obrazovanja, didaktike i uređenja interijera.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Na radionici će Grad Koprivnica i REA Sjever sve prisutne detaljno upoznati s ciljevima i zahtjevima projekta te s načinom sudjelovanja u postupku nabave. Cilj ove radionice je i da se na jednom mjestu okupe svi potencijalni proizvođači, izvođači i pružatelji usluga kako bi se od njih dobili temeljne povratne informacije o mogućnostima i načinima provedbe ovako zamišljenog projekta, te predstavnici jedinica lokalne samouprave kao vlasnici montažnih objekata kako bi stekli uvid u ovakav način realizacije projekta.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici, svoje sudjelovanje trebaju registrirati preko poveznice HGK-a ili mailom na adresu ppi@rea-sjever.hr. Detaljna agenda radionice bit će pravovremeno poslana na e-mail adrese prijavljenih.

Više detalja možete saznati na Internet stranici projekta https://ppi.koprivnica.hr/ na kojoj su objavljeni svi materijali projekta. Preporuka je da se za prvi dokument otvori i pročita Market sounding prospekt, koji će zainteresirane na sažet način upoznati s cijelim projektom i potencijalnim tržišnim prilikama. Preko iste stranice također se može iskazati i interes za sudjelovanjem u projektu.