Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. listopad. 2021.

Poziv za uključivanje u projekt Europe Goes Local otvoren do 4. studenog

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva gradove da se uključe u projekt Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level. Riječ je o najvećem je europskom projektu u području rada s mladima, a poziv je otvoren do 4. studenog.

Projekt Europe Goes Local se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+ i za cilj ima poboljšati kvalitetu rada s mladima posebice kroz jačanje suradnje između različitih dionika na lokalnoj razini – predstavnika jedinica regionalne i lokalne samouprave te osoba aktivnih u radu s mladima.

Projektne aktivnosti će uključenim gradovima pružiti mogućnost stručnog usavršavanja, umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini te višemjesečnu stručnu podršku pri unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođenu individualnim potrebama svakog grada. Samim time, EGL projekt je idealna prilika za sve buduće kandidate za dobivanje certifikata Grad za mlade, da vođeni stručnom podrškom osiguranom kroz projekt dodatno unaprijede svoje sustave podrške mladima.

Više o projektu, uvjetima sudjelovanja i načinu prijave možete pronaći OVDJE.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija