Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. listopad. 2023.

Predstavljanje rezultata projekta “Savjeti mladih – kako dalje?” + priručnik za rad savjeta mladih

U posljednjih godinu dana proveden je projekt “Savjeti mladih – kako dalje?”. Završno događanje projekta održat će se 13. listopada i jedinstvena je prilika za upoznavanje s rezultatima istraživanja o savjetima mladih, a bit će predstavljen i priručnik za kvalitetniji rad savjeta mladih u kojem su primijenjena i norveška iskustva.

– U sklopu projekta, zajedno s partnerima, proveli smo istraživanje o iskustvima, stanju i potrebama savjeta mladih u Hrvatskoj, prvom ikad takve vrste. Primjenjujući rezultate istraživanja, aktivno smo se uključili u proces izmjena i dopuna Zakona o savjetima mladih. Također, u suradnji s predstavnicima gradova i savjeta mladih producirali smo priručnik koji na više od 60 stranica donosi korisne informacije, upute i materijale za kvalitetan rad savjeta mladih. U kreiranju priručnika primijenili smo i norveška iskustava, a aktivni članovi savjeta mladih s projektnim timom posjetili su projektne partnere u Norveškoj. Događanje koje organiziramo idealna je prilika da se zainteresirani upoznaju s priručnikom i kreiranim alatima, ali i rezultatima istraživanja i norveškim iskustavima uključivanja mladih – poziva Antonia Kuzmanić iz Info zone.

Završno događanje okupit će predstavnike i predstavnice savjeta mladih, općina, gradova, županija te udruga mladih i za mlade. Održat će se u petak, 13. listopada, od 10 do 12 sati u Zagrebu, u hotelu Diplomat, ali i online putem platforme Zoom. Online prijavnica dostupna je OVDJE. Više informacija možete pronaći na kakodalje.hr.

Projekt “Savjeti mladih – kako dalje?” u partnerstvu provode norveška Općina Lindesnes, Udruga “Delta”, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj te Info zona kao nositelj projekta. Projekt je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija