23. studeni. 2020.

Predstavljanje sveučilišnog udžbenika “Financije županija, gradova i općina”

Pozivamo vas da se pridružite on-line predstavljanju sveučilišnog udžbenika “Financije županija, gradova i općina” i obilježavanju prve godišnjice smrti prof. dr. sc. Ante Baje

Program događanja:

10:00-10:05 Pozdravni govor i uvodna riječ
Prof. dr. sc. Jurica Pavičić, EFZG, dekan

10:05-10:20 Predstavljanje udžbenika „Financije županija, gradova i općina“
Doc. dr. sc. Marko Primorac, EFZG, Katedra za financije, urednik

10:20-10:30 Stručni osvrt recenzenta udžbenika
Prof. dr. sc. Hrvoje Šimović, EFZG, Katedra za financije, recenzent

10:30-10:40 In memoriam prof. dr. sc. Anto Bajo (25.11.2019.-25.11.2020.)
Dr. sc. Vjekoslav Bratić, Institut za javne financije, ravnatelj

Zbog aktualne epidemiološke situacije predstavljanje sveučilišnog udžbenika „Financije županija, gradova i općina“ i obilježavanje prve godišnjice smrti prof. dr. sc. Ante Baje održat će se virtualnim putem preko sustava Google Meet. Događaju će biti moguće pristupiti putem ove poveznice. Kako bi se osiguralo nesmetano tehničko funkcioniranje platforme Google Meet, molimo sudionike da nakon spajanja na platformu isključe svoje mikrofone (mute) za vrijeme praćenja događaja.