Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. rujan. 2020.

Produljen rok za prijavu u e-Vrtiće

Ministarstvo uprave produljilo je rok za prijavu ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za prijavu na prethodno objavljeni Javni poziv za korištenje digitalne platforme za upis djeteta u rani i predškolski odgoj i obrazovanje. Ustanove se mogu prijaviti do 15. listopada 2020. godine.

Ministarstvo uprave objavilo je Javni poziv za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koje će koristiti sustav za upise razvijen u sklopu projekta “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“, a predmet poziva je odabir ustanova za njihovo uključivanje u odabrane Projektne aktivnosti u razdoblju od 2020. do 2022. godine. Cilj Poziva je uključiti ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u informatizirani sustav za prijavu i upis djece razvijenog u sklopu Projekta.

Prijavitelj se na Javni poziv prijavljuje putem prijavnog obrasca koji se nalazi na mrežnoj stranici Projekta, a dokumentaciju za dokazivanje nužnih uvjeta dužan je dostaviti u elektroničkom obliku putem navedenog obrasca.

Poziv je objavljen 3. srpnja 2020. godine, a trajanje Javnog poziva produljuje se do 15. listopada 2020. godine.

Cjeloviti tekst Javnog poziva i svi prateći dokumenti dostupni su na ovom linku.

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija