Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. siječanj. 2018.

Projekt „Gradovi za jednakost“ dobiva novi vizualni identitet

U okviru početnih provedbenih aktivnosti projekta „Gradovi za jednakost“, uključeni partneri izabrali su vizualni identitet projekta između pet pristiglih prijedloga.

Kako bismo koncept upravljanja različitošću i ideju o ulozi gradova u unaprjeđenju jednakosti učinili prepoznatljivom gradovima i njihovim stanovnicima, tijelima javne vlasti, javnosti i drugim  relevantnim dionicima odabrali smo vizualni identitet projekta. Cilj nam je da izabrani identitet postane temelj vidljivosti i ključna komponenta brandinga Indeksa Gradova za jednakost.

Autor vizualnog identiteta je Vjeko Sumić iz V& Design Studio.

U prilogu predstavljamo novi vizualni identitet : C4E – Vizualni identitet

Projekt „Gradovi za jednakost – Bolja zaštita od diskriminacije na lokalnoj razini kroz upravljanje raznolikošću i jednakošću“ financira Europska unija kroz program „Prava, jednakost i građanstvo“, a provode ga Hrvatski pravni centar i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija