Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. ožujak. 2018.

Projekt „Gradovi za jednakost“ poziva stručnjake da se odazovu javnom pozivu

Hrvatski pravni centar i Udruga gradova pozivaju stručnjake iz područja lokalne samouprave, ljudskih prava i suzbijanja diskriminacije te stručnjake za metodologiju društvenih istraživanja / istraživače da sudjeluju na natječaju.

Projekt „Gradovi za jednakost – Bolja zaštita od diskriminacije na lokalnoj razini kroz upravljanje raznolikošću i jednakošću“ financira Europska unija kroz program „Prava, jednakost i građanstvo“, a provode ga Hrvatski pravni centar i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj.

Temeljem ranije provedenog sekundarnog istraživanja podataka (desk review), a u skladu sa daljnjim projektnim aktivnostima potrebno je provesti anketno istraživanje vezano uz postojanje i sadržaj politika, upravljačkih praksi i programa koje gradovi koriste da bi riješili pitanja povezana s jednakošću. Na temelju provedenog istraživanja bit će izrađena i studija slučaja najbolje prakse u području upravljanja jednakošću u gradovima. Također, u sklopu sljedeće faze projekta nužno je izraditi indeks „Gradovi za jednakost“, koji će predstavljati instrument za samoprocjenu i izvještavanje gradova o njihovoj praksi u ostvarenju jednakosti u okvirima svoje nadležnosti.

U provedbi navedenih aktivnosti našem postojećem timu pridružit će se:

(a) stručnjak za lokalnu samoupravu, odabran na temelju javnog poziva;

(b) stručnjak za ljudska prava, odabran na temelju javnog poziva;

(c) stručnjak za metodologiju društvenih istraživanja / istraživač, odabran na temelju javnog poziva.

U prilogu se nalaze referentni okviri te pozivi za 3 profila stručnjaka, te Vas ljubazno molimo da se odazovete ili poziv proslijedite osobama koje ispunjavaju navedene uvjete:

TOR – stručnjak za metodologiju društvenih istraživanja

Poziv – stručnjak za metodologiju društvenih istraživanja

TOR – stručnjaci za lokalnu samoupravu i ljudska prava

Poziv – stručnjak za ljudska prava i suzbijanje diskriminacije

Poziv – stručnjak za lokalnu samoupravu

Rok za prijavu je 25. ožujka 2018.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija