Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. veljača. 2018.

Prvih 10 godina inicijative Sporazum gradonačelnika u Hrvatskoj – kako do realizacije projekta?

Zelena energetska zadruga partner je Energy Cities u provedbi inicijative Sporazum gradonačelnika u Hrvatskoj. U suradnji s Udrugom gradova do kraja ožujka provodi istraživanje o barijerama s kojima se suočavaju gradovi kod pokretanja i realizacije projekata iz Akcijskih planova za energetski održivi razvoj grada (SEAP/SECAP).

Istraživanje se provodi putem upitnika u dva koraka. U prvom koraku prikupljaju se osnovni podaci i mapiraju aktivna područja i projekti. U drugom koraku detaljnije se ispituju gradska iskustva u provedbi dosadašnjih aktivnosti i potrebe za tehničkom i financijskom podrškom.

Nakon analize odgovora koji će se koristiti za izradu baze podataka, bit će provedena selekcija 10-15 gradova koji će ući u polugodišnji program podrške koji Zelena energetska zadruga provodi u suradnji s Energy Cities.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je izdvojiti svega 5 min Vašeg vremena. Rok za popunjavanje upitnika u prvom koraku je 20. veljače 2018.

Link za popunjavanje upitnika.

Pozivamo članove Udruge gradova da podrže projektno istraživanja popunjavanjem navedenog upitnika!

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija