13. svibanj. 2022.

Radionica o financiranju projekata programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021.- 2027.

Državna škola za javnu upravu organizira radionicu o programu Unije CERV, s ciljem upoznavanja polaznika s temeljnim pojmovima, ciljevima, prioritetima i specifičnostima Programa, načinom prijave projektnih prijedloga na pojedine natječaje, te osnovnim elementima upravljanja projektnim ciklusom.

Ciljna skupina radionice su predstavnici općina, gradova i županija; djelatnici koje rade u odjelima/sektorima vezanim za društvenu djelatnost, EU projekte i međunarodnu suradnju te predstavnici tijela koja se bave zaštitom ljudskih prava, ženskih prava i prava djeteta, rodnom ravnopravnosti, promicanjem jednakosti i sprečavanjem i suzbijanjem nejednakosti i diskriminacije i prevencijom nasilja.

Dvodnevna radionica se održava u Zagrebu, u prostorima Državne škole za javnu upravu od 19. do 20. svibnja 2022.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu registraciju putem prijavnog obrasca na službenim stranicama DŠJU.

.