12. studeni. 2018.

Radionica o rješenjima učinkovite potrošnje energije na dinamičnu javnu rasvjetu u Češkoj

Institut za klimatske promjene, energetiku i mobilnost iz Berlina poziva vas na radionicu o rješenjima učinkovite potrošnje energije na dinamičnu javnu rasvjetu koja će se, 29. i 30. studenog održati u Pilsenu u Češkoj.

Radionica se sastoji od 4 modula: izvori financiranja, norme rasvjete, pravnih aspekti i GIS podaci, te 2 terenska posjeta: Smart City poligon i Grad Sušice (instalacija dinamične rasvjete).

Događaj će se organizirati u okviru projekta Dynamic Light financiranog u sklopu INTERREG Central Europe platforme. Sudjelovat će donositelji odluka, službenici koji se bave strateškim planiranjem i javnom nabavom na lokalnoj i regionalnoj razini, stručnjaci za javnu rasvjetu, arhitekti, urbanisti, dizajneri te istraživači, predavači i treneri o tehničkim, financijskim i pravnim aspektima javne infrastrukture koji bi željeli integrirati ovakve treninge u svoje tečajeve.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Registrirati se možete OVDJE.