Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. studeni. 2015.

RAZBOR – ov bilten s korisnim informacijama o EU fondovima

Zadovoljstvo nam podijeliti s vama novi bilten Razbor-a, prve domaće konzultantske tvrtke specijalizirane za lokalni i regionalni razvoj i EU fondove, o mogućnostima financiranja projekata jedinica lokalnih samouprava kroz ESF, ERDF, prekogranične programe i programe zajednice poput Obzora 2020, Erasmus + i drugih.

S obzirom da su pripreme za financijsko razdoblje 2014. – 2020. pri završetku, stvoreni su preduvjeti za financiranje većih i značajnijih, kako infrastrukturnih, tako i drugih razvojnih  projekata pa predlažemo da obratite pozornost na informacije iz biltena.

RAZBOR – Newsletter_Udruga gradova

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija