Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. studeni. 2018.

Sastanak s ministrom zaštite okoliša

Najuže vodstvo Udruge gradova i stručni suradnici održali su danas radni sastanak s ministrom zaštite okoliša o novom prijedlogu Zakona o vodnim uslugama, ESIF kreditu za javnu rasvjetu i nabavci spremnika za otpad

Na današnjem sastanku razgovaralo se o restriktivnim uvjetima ESIF kredita za javnu rasvjetu radi kojih jedinice lokalne samouprave neće iskoristiti 152 milijuna kuna iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova; otkazivanju nabave kompostera i spremnika za tekstil; donošenju novog Zakona o vodnim uslugama te sudskim sporovima o provedbi Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija