Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. ožujak. 2017.

Savjetovanje dionika o kriterijima zelene javne nabave (GPP)

U tijeku je priprema preliminarne studije za javno savjetovanje o kriterijima zelene javne nabave za održavanje javnih prostora. Opća uprava za okoliš Europske komisije poziva vas da ispunite kratki upitnik s ciljem prikupljanja stavova javnosti o obimu, definiciji te iskustvu u praksi zelene javne nabave.

Zelena javna nabava Europske unije (EU GPP) proces je u kojem javne vlasti nabavljaju robu, uslugu i radove koji imaju manji utjecaj na okoliš tijekom svog životnog ciklusa u odnosu na robu, usluge i radove iste primarne funkcije koje bi se inače naručile u postupku javne nabave. Iako je GPP dobrovoljno sredstvo, ona ima ključnu ulogu u naporima EU-a da postane učinkovitija ekonomija u pogledu korištenja resursa.

Popunjeni upitnik pošaljite na e-mail adresu u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja anka.javora@mgipu.hr do kraja radnog dana u petak, 17.3.2017.

Ukoliko želite redovito primati vijesti o razvoju predmetne teme, ispunite i na isti e-mail dostavite priloženi registracijski obrazac.

Više informacija potražite na službenim web stranicama.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija