Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. ožujak. 2017.

Savjetovanje dionika o kriterijima zelene javne nabave (GPP)

U tijeku je priprema preliminarne studije za javno savjetovanje o kriterijima zelene javne nabave za održavanje javnih prostora. Opća uprava za okoliš Europske komisije poziva vas da ispunite kratki upitnik s ciljem prikupljanja stavova javnosti o obimu, definiciji te iskustvu u praksi zelene javne nabave.

Zelena javna nabava Europske unije (EU GPP) proces je u kojem javne vlasti nabavljaju robu, uslugu i radove koji imaju manji utjecaj na okoliš tijekom svog životnog ciklusa u odnosu na robu, usluge i radove iste primarne funkcije koje bi se inače naručile u postupku javne nabave. Iako je GPP dobrovoljno sredstvo, ona ima ključnu ulogu u naporima EU-a da postane učinkovitija ekonomija u pogledu korištenja resursa.

Popunjeni upitnik pošaljite na e-mail adresu u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja anka.javora@mgipu.hr do kraja radnog dana u petak, 17.3.2017.

Ukoliko želite redovito primati vijesti o razvoju predmetne teme, ispunite i na isti e-mail dostavite priloženi registracijski obrazac.

Više informacija potražite na službenim web stranicama.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija