Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. svibanj. 2016.

Konsolidirani proračun i upravljanje sredstvima

BDO Akademija i Udruga gradova održali su seminar o proračunu lokalnih jedinica (konsolidacija i izvještavanje) i upravljanju sredstvima proračuna, te proračunskih i izvanproračunskih korisnika.

Kroz izlaganja predstavnika Ministarstva financija i BDO Savjetovanja prisutni su čuli najavu nove zakonske regulative u upravljanju sredstvima proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika. Kroz savjete iz prve ruke, polaznici su upoznati s rokovima zastare, mogućnosti otpisa, metodologijom provođenja i mjerama ovršnog postupka. Sudionici su imali priliku postaviti konkretne upite vezane uz najavu i novosti koje donosi nova zakonska regulativa te diskutirati o proračunu jedinica lokalne samouprave, konsolidaciji i izvještavanju te o što kvalitetnijem upravljanju potraživanjima.

Ovdje možete preuzeti prezentacije sa seminara:

Proračun JLS – konsolidacija i izvještavanje11.5.16
Naputak o nepravilnostima 09.05.2016.
Prezentacija_BDO
BDO-Upravljanje_potrazivanjima

bdo

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija