Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. ožujak. 2023.

Sudjelujte kao partneri Europskog tjedna regija i gradova #EURegionsWeek 2023!

Europski tjedan regija i gradova godišnji je četverodnevni događaj tijekom kojeg gradovi i regije pokazuju svoje sposobnosti za stvaranje rasta i radnih mjesta, provedbu kohezijske politike Europske unije te tako dokazuju važnost lokalne i regionalne razine za dobro europsko upravljanje. U 2023. održat će se od 9. do 12. listopada!

Organizatori događaja, Glavna uprava Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku i Europski odbor regija službeno su najavili novo, 21. izdanje #EURegionsWeek još u veljači. Ako ste propustili i sastanak svečanog otvorenja možete pogledati snimku i sve informacije pronaći na stranici za Partnere.

Glavnih šest tema ovgodišnjeg izdanja bit će:

  • Regije u postindustrijskoj tranziciji;
  • Zadržavanje talenta za regionalni rast;
  • Mali i srednji urbani cetri za rast;
  • Uklanjanje prepreka za prekograničnu suradnju;
  • Lokalna energetska promjena za sigurnost i stabilnost; te
  • Promoviranje socijalnih inovacija.

Zainteresirani gradovi i organizacije koji bi prijavili svoje događaje u okviru Tjedna mogu preuzeti službeni Vodič za prijavitelje u kojem su navedeni svi potrebni koraci za prijavu sudjelovanja do 11. travnja 2023.!

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija