Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. ožujak. 2023.

Sudjelujte kao partneri Europskog tjedna regija i gradova #EURegionsWeek 2023!

Europski tjedan regija i gradova godišnji je četverodnevni događaj tijekom kojeg gradovi i regije pokazuju svoje sposobnosti za stvaranje rasta i radnih mjesta, provedbu kohezijske politike Europske unije te tako dokazuju važnost lokalne i regionalne razine za dobro europsko upravljanje. U 2023. održat će se od 9. do 12. listopada!

Organizatori događaja, Glavna uprava Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku i Europski odbor regija službeno su najavili novo, 21. izdanje #EURegionsWeek još u veljači. Ako ste propustili i sastanak svečanog otvorenja možete pogledati snimku i sve informacije pronaći na stranici za Partnere.

Glavnih šest tema ovgodišnjeg izdanja bit će:

  • Regije u postindustrijskoj tranziciji;
  • Zadržavanje talenta za regionalni rast;
  • Mali i srednji urbani cetri za rast;
  • Uklanjanje prepreka za prekograničnu suradnju;
  • Lokalna energetska promjena za sigurnost i stabilnost; te
  • Promoviranje socijalnih inovacija.

Zainteresirani gradovi i organizacije koji bi prijavili svoje događaje u okviru Tjedna mogu preuzeti službeni Vodič za prijavitelje u kojem su navedeni svi potrebni koraci za prijavu sudjelovanja do 11. travnja 2023.!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija