Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. lipanj. 2020.

Svjetske nagrade za odgovorni turizam 2020. – prijave u tijeku

Svjetske nagrade za odgovorni turizam ove se godine dodjeljuju organizacijama, destinacijama, događajima ili osobama koje na inovativan način doprinose povezivanju turista s lokalnim zajednicama i kulturama.

Ocjenjivački je Odbor odlučio ove izazovne godine nagraditi poduzeća i destinacije koja preuzimaju odgovornost baveći se svim sektorskim izazovima do kojih je došlo uslijed COVID-19 pandemije.

Tako će se dodjeljivati certifikati i logotipi za „izuzetno pohvaljena“ i „pohvaljena“ dostignuća. Oni će se moći koristiti u tisku te online pa vjerujemo da će dobitnici iskoristiti priliku da budu prepoznati kao subjekti koji se uspješno nose s aktualnim, nezahvalnim okolnostima.

Preporuke kandidata mogu se poslati do 3. kolovoza 2020.

Više informacija:

Svjetske nagrade za odgovorni turizam 2020

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija