Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. veljača. 2019.

Talijanski gradovi traže gradove partnere za URBACT-ove mreže

U sklopu novog poziva za URBACT-ove Mreža za planiranje, koji traje do 17. travnja ove godine, predstavljamo vam prijedloge i projektne ideje talijanskih gradova koji se žele javiti na spomenuti poziv.

Na popisu možete vidjeti predložene teme te kontakte gradova koji ih predlažu. Savjetujemo da se što prije javite gradovima za čije ste teme zainteresirani kako bi postali dio mreže jer će se mreže relativno brzo popuniti.

Prijedloge i ideje talijanskih gradova možete vidjeti OVDJE.

Podsjećamo, URBACT-ove Mreže za planiranje sastoje se od 7 do 10 europskih gradova koji zajednički rade na određenoj temi, a rezultat dvogodišnjeg rada je Integrirani akcijski plan koji svaki partnerski grad prilagođava svom lokalnom kontekstu.

Detalje poziva možete pronaći na http://urbact.eu/urbact-last-call-action-planning-networks-now-open.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija