Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. srpanj. 2020.

Tema je poljoprivredno zemljište

U pauzi parlamentarnih aktivnosti bilo je vremena razmatrati radni tekst Nacrta prijedloga zakona o poljoprivrednom zemljištu i dati neke polazne komentare. Uključite se i komentirajte na vrijeme.

Uvodno:
Intencija države vezano za poljoprivredno zemljište je stavljanje što većih površina zemljišta u funkciju poljoprivredne proizvodnje u što kraćem roku. Ovim Nacrtom djelomično se pokušava ubrzati postupanje u raspolaganju poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države, što je za pozdraviti. Mišljenja smo da postupanje vezano za državno zemljište treba dodatno ubrzati i pojednostavniti, kako bi jedinice lokalne samouprave (JLS) što brže i učinkovitije mogle provoditi natječajne postupke, urediti korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta i privesti što veću količinu zemljišta poljoprivrednoj proizvodnji.

Radne primjedbe na radni tekst Nacrta prijedloga zakona o poljoprivrednom zemljištvu

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija