Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. travanj. 2017.

Traže se novi predstavnici Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku zatražilo je od Udruge gradova da predloži jednog predstavnika u Nacionalni odbor za razvoj volonterstva.

Nacionalni odbor za razvoj volonterstva savjetodavno je tijelo Vlade Republike Hrvatske koje provodi mjere i aktivnosti sa ciljem promicanja i razvoja volonterstva.

Odbor se sastoji od 19 članova koje imenuje Vlada, a izbor za predstavnika i/ili predstavnice gradova obavlja se putem naše Udruge koja treba predložiti kandidata / kandidatkinju koji zadovoljavaju kriterije iz točke III. Odluke Vlade iz 2007. godine. VOLONTERSTVO – Odluka Vlade iz 2007.

Uz iskaz interesa za članstvo, kandidati trebaju poslati i životopis putem info@udruga-gradova.hr zaključno do utorka 18. travnja u 14 sati.

Dopis Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike:

VOLONTERSTVO – Dopis Ministarstva

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija