Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. veljača. 2017.

Traži se mišljenje na Nacrt konačnog prijedloga Strategije regionalnog razvoja i Akcijskog plana

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije izradilo je Nacrt konačnog prijedloga Strategije regionalnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje do kraja 2020. godine. Uz prijedlog Strategije izrađen je i Nacrt konačnog prijedloga Akcijskog plana za razdoblje 2017.-2019. za provedbu navedene Strategije.

Strategija regionalnog razvoja temeljni je planski dokument politike regionalnog razvoja kojim se utvrđuju ciljevi i prioriteti regionalnog razvoja RH te način njihovog postizanja, područja s razvojnim posebnostima, kao i međusobni odnos i aktivnosti tijela državne uprave i drugih dionika regionalnog razvoja uključenih u provedbu Strategije.

U svrhu upućivanja u proceduru donošenja Ministarstvo spomenute dokumente dostavlja na mišljenje.

Uz mišljenje potrebno je dostaviti i popunjeni Obrazac standardne metodologije za procjenu fiskalnog učinka za aktivnosti, programe i projekte uključene u Prijedlog Akcijskog plana za razdoblje 2017.-2019.

Rok za dostavu mišljenja je srijeda, 15. veljače 2017. godine. Traženo mišljenje i popunjeni obrazac potrebno je dostaviti Ministarstvu pisanim putem te elektroničkom poštom na marija.sumonja@mrrfeu.hr (Marija Šumonja, 01/6447-450).

Dokumenti:

dopis

nacrt-konacnog-prijedloga-strategije

nacrt-konacnog-prijedloga-akcijskog-plana-za-razdoblje-2017-2019

tablica-izvori-sredstava

obrazac-standardne-metodologije-za-procjenu-fiskalnog-ucinka

upute-za-ispunjavanje-obrasca-pfu

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija