Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. svibanj. 2021.

Tri dana urbanih inovacija i primjera uspješnih transformacija gradova

Ponovno je došlo vrijeme da program URBACT predstavi recepte za održivi urbani razvoj, stoga pozivamo gradove da, od 15. do 17. lipnja, sudjeluju na četvrtom izdanju URBACT City Festivala – koji će se ove godine po prvi put održati u online izdanju.

Nakon dvije godine eksperimentiranja, razmjene i učenja, preko 150 gradova, članova URBACT mreža spremno je podijeliti iskustva i znanja o tome kako su napravili razliku u svojoj sredini. Istražujući 23 urbane dobre prakse za koje je dokazano da su imale utjecaja, gradovi iz 25 zemalja udružili su snage kako bi shvatili, prilagodili i ponovno koristili inicijative u svom lokalnom kontekstu. Na City Festu moći ćete:

Slušati gradske službenike i dužnosnike koji su voljni pokazati i ispričati svoje putovanje te ih pitati što vas zanima;

Detaljnije upoznati probleme s kojima se danas susreću europski gradovi;

Povezati se s kolegama i nadahnuti se da isprobate nešto novo.

Gradovi su bili na bojišnici globalne pandemije, te su uz veike napore otvorili prozore mogućnosti za održive promjene. Ako želite da vaš grad bude zeleniji, pravedniji i usklađeniji s potrebama građana ovo je prostor za razmjenu koji vam treba.

Kada? Festival se službeno otvara 15. lipnja, a zatvara 17. rano popodne.

Za koga? Ako ste gradski službenik, donositelj odluka na bilo kojoj razini, znanstvenik, aktivist ili jednostavno urbani entuzijast, ovaj je događaj za vas! Ovo je također jedinstvena prilika za ljude koji žele naučiti više o URBACT-u.

Kako? Pridružite nam se prijavom ili izradom vlastitog Hopin računa putem poveznice na službeni događaj

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija