Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. studeni. 2014.

Tri ministra na Susretu gradonačelnika i poduzetnika

Idući tjedan održava se 6. Susret gradonačelnika i poduzetnika na kojem će sudionici imati priliku razgovarati sa tri ministra.

Ministar zaštite i okoliša, Mihael Zmajlović govorit će o realizaciji ciljeva u gospodarenju otpadom, a ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina o reformi vodno-gospodarskog sustava.

Drugi dan Susreta ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Branko Grčić predstavit će reformu sustava regionalnog razvoja RH i elemente porezne reforme.

U sklopu susreta održat će se sjednica Predsjedništva Udruge i redovna godišnja sjednica Skupštine te dodjela priznanja najtransparentnijim gradovima, općinama i županijama.

Detaljan program Susreta možete pogledati ovdje.

Za sudjelovanje na Susretu obavezna je prijava.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija