Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. studeni. 2014.

Tri ministra na Susretu gradonačelnika i poduzetnika

Idući tjedan održava se 6. Susret gradonačelnika i poduzetnika na kojem će sudionici imati priliku razgovarati sa tri ministra.

Ministar zaštite i okoliša, Mihael Zmajlović govorit će o realizaciji ciljeva u gospodarenju otpadom, a ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina o reformi vodno-gospodarskog sustava.

Drugi dan Susreta ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Branko Grčić predstavit će reformu sustava regionalnog razvoja RH i elemente porezne reforme.

U sklopu susreta održat će se sjednica Predsjedništva Udruge i redovna godišnja sjednica Skupštine te dodjela priznanja najtransparentnijim gradovima, općinama i županijama.

Detaljan program Susreta možete pogledati ovdje.

Za sudjelovanje na Susretu obavezna je prijava.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija