Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. prosinac. 2022.

Troškovi stanovanja za 2023.

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dostavilo nam je na mišljenje Prijedlog odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje troškova stanovanja te iznosu sredstava za pojedinu jedinicu lokalne samouprave za 2023. godinu. Vjerujemo da vaši komentari neće izostati.

dopis za dostavu mišljenja

Prijedlog odluke o kriterijima i mjerilima za financiranje troškova stanovanja te iznosu sredstava za pojedinu JLS za 2023. godinu nakon e-savjetovanja

Dopis Ministarstva koji nosi datum 1. prosinca, zaprimljen je 16. prosinca. Rok za očitovanje je tri dana. Lijepo molimo vaše komentare na info@udruga-gradova.hr

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija