Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. kolovoz. 2017.

Udruga gradova očitovala se na Nacrt prijedloga zakona o komunalnom gospodarstvu

Ne možemo se oteti dojmu da visoke temperature potiču normativnu aktivnost ministarstava pa je i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odlučilo ljeto provesti radno i posvetiti se novom Zakonu o komunalnom gospodarstvu.

Nacrt prijedloga zakona uputili su nam na očitovanje, odredivši pri tome rok 7. kolovoza. Premda smo nekoliko dana okasnili s dostavom pisanog mišljenja Udruge, ostajemo u nadi da rok nije prekluzivan te se nadamo uvažavanju argumentacije.

Posebna zahvala kolegicama i kolegama iz Dubrovnika, Čakovca i Opatije bez kojih mišljenje Udruge ne bi bilo moguće izraditi.

Zakon o komunalnom gospodarstvu – (final) kolovoz 2017

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija