Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. travanj. 2021.

Upitnik o planiranju i projektiranju sigurnosti javnih urbanih prostora

U okviru Urbane Agende za EU, Partnerstvo za sigurnost javnih prostora pokrenulo je istraživanje kako bi se prikupile vrijedne informacije o trenutnim pristupima europskih gradova i regija u ostvarivanju sigurnosti javnih prostora kroz planiranje i projektiranje te izazovima s kojima se susreću pri njihovom razvoju i implementaciji.  Pozivamo gradove da daju svoj doprinos istraživanju.

Okosnicu istraživanja čine pitanja teritorijalnog razvoja i urbanog planiranja kao i planiranja sigurnosti te dijeljenja javnih prostora. Partnerstvo ovim istraživanjem želi prikupiti primjere dobre prakse kako bi se ocijenile aktivnosti gradova i regija na području sigurnosti javnih prostora. Prikupljeni podaci rezultirati će sastavljanjem priručnika koji će sadržavati prijedloge konkretnih akcija te primjere dobre prakse iz kojih će moći učiti i primijeniti stečeno znanje svi europski gradovi.

Na molbu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, pozivamo sve gradove na popunjavanje upitnika kako bi pomogli Partnerstvu u boljem razumijevanju kako planirati i projektirati sigurne, pametne i uključive gradove.

Predviđeno popunjavanje upitnika je do 20 minuta, a možete mu pristupiti putem poveznice https://s.chkmkt.com/?e=221953&h=61FF1F6D7328116&l=en.  Upitnik je na engleskom jeziku s opcijom izbora odgovora.

Rok za popunjavanje uptnika je petak 9. travnja 2021.

Unaprijed zahvaljujemo na pomoći.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija