Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. listopad. 2020.

URBACT III Infodan 5. studenog u Zagrebu – registracije otvorene

Ovogodišnji Infodan programa URBACT III održat će se 5. studenog, u prostorima Zagrebačkog inovacijskog centra – ZICER. Infodan pod nazivom “Kako usvojiti dobre urbane prakse“ bit će fokusiran na hrvatske gradove koji sudjeluju u URBACT-ovim Mrežama za transfer, a predstavit će se i druge dobre urbane prakse.

U popodnevnom dijelu održat će se radionica na temu prijenosa i prilagodbe dobrih praksi u lokalni kontekst te će, po potrebi, biti organiziran i razgovor između gradova uključenih u program URBACT, a sve s ciljem prijenosa iskustva i što kvalitetnije provedbe projekata.

Organizator Infodana je Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, koja ima ulogu Nacionalne URBACT točke, a domaćin događanja je ZICER.

Okvirni program Infodana možete pronaći OVDJE. Registrirati za sudjelovanje se možete na https://forms.gle/hSW4Ffc9D9QhYepy7.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika ograničen je na maksimalno 50.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija