Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. studeni. 2019.

URBACT Infodan 4. prosinca u Zagrebu – otvorene prijave!

Ovogodišnji Infodan programa URBACT III održat će se 4. prosinca u Zagrebu u prostorima Matis Absolut Lounge (Trg Stjepana Radića 3, dvorana Lisinski), a predviđeno trajanje je od 10:30 do 16:30. Prijavite se za sudjelovanje!

Tema Infodana fokusirat će se na primjenu ciljeva održivog razvoja (SDGs 2030) na lokalnoj razini te njihovu kompatibilnost s URBACT metodologijom. U okviru programa Infodana bit će predstavljeni primjeri dobre prakse hrvatskih gradova koji su uspješno primijenili URBACT-ove metode i gradova koji su započeli s procesom planiranja održivog razvoja u skladu s UN-ovim ciljevima. Pored prezentacija gradskih praksi, tematska panel rasprava bit će organizirana uz interaktivni, grupni rad na temu primjene ciljeva održivog razvoja u lokalnoj zajednici.

Registrirati se možete OVDJE!

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 29. studenog ili do popunjavanja predviđenog broja sudionika. Temeljem toga, pozivamo vas da se registrirate što prije. Okvirni program možete pronaći OVDJE.

Uz Udrugu gradova, kao Nacionalnu URBACT točku, u organizaciji će sudjelovati i ODRAZ.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija