Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. siječanj. 2023.

URBACT IV Infodan za domaće prijavitelje na 1. poziv gradovima – prijavite se!

Pridružite nam se u srijedu 18. siječnja 2023. na prvom domaćem infodanu programa teritorijalne suradnje URBACT IV. Nacionalna URBACT točka predstavit će vam aktualni poziv za stvaranje mreža gradova za planiranje koji se otvara tjedan dana ranije i traje do kraja ožujka!

Predstavljanje počinje u 11 sati i održat će se putem interneta na Google Meet kanalu. Predviđeno trajanje je 2 sata s uključenim dijelom za pitanja publike. Sudjelovanje na događaju je slobodno uz prethodnu prijavu putem registracijskog obrasca.

Okvirni program:

11.00 – 11. 10 Uvod u Infodan

11:10 – 11.25 Što donosi URBACT IV?

11:25 – 12:00 Poziv za stvaranje mreža za planiranje (APN)

12:00 – 12:10 Što smo naučili iz URBACT III?

12:10 – 12:40 Kako biti dobar i uspješan partner u URBACT mreži?

12:40 – 12:55 Pitanja i odgovori

13:00 Završetak programa

Podsjećamo da već sada možete iskazati interes svog grada za umrežavanje putem internetskog alata – Partner Search Tool na službenim stranicama programa. Iskoristite priliku i provjerite postoje li već prijedlozi za teme koje vas zanimaju i javite se potencijalnim partnerima!

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem e-mail kontakta marko [et] udruga-gradova.hr ili lucija [et] udruga-gradova.hr odnosno FB stranice.

Vidimo se na Infodanu!

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija