Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. lipanj. 2020.

Urban Innovative Actions traži mišljenje gradova

U okviru pripremnih aktivnosti za sljedeću sedmogodišnju perspektivu Eu-a, UIA provodi online istraživanje kojim prikuplja komentare i prijedloge za unaprjeđenje programa.

Od prvog poziva za prijavu u 2015. godini, UIA je izazvao veliko zanimanje gradskih vlasti s više od 1100 prijava i do sada provedenih 75 inovativnih projekata u 18 država članica. Tim su se projektima testirala nova rješenja za stvaranje zelenijih, produktivnijih i uključivijih gradova koji su spremni za digitalnu tranziciju.

Jedna od glavnih ambicija nove Europske urbane inicijative 2021.-2027. jest kako sljedeću generaciju urbanih inovativnih akcija napraviti učinkovitijima i jednostavnijima za upotrebu te tako doprinijeti cjelovitoj i koherentnoj podršci održivom urbanom razvoju i kohezijskoj politici na razini čitave EU.
Stoga se pozivaju gradovi da odgovore na upitnik do 5. lipnja 2020. čime će izravno pomoći u izradi kvalitetnijeg programa za sljedećih 7 godina.

Za više informacija o UIA posjetite:
https://www.uia-initiative.eu/en

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska