Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. travanj. 2020.

VersusVirus hackathon, maraton u razmjeni ideja – 17., 18. i 19. travnja!

Svatko od nas može biti dio promjene na bolje, a ovaj VersusVirus hackathon, maraton u razmjeni ideja, prava je prilika za sve – bilo da ste pojedinac, student, znanstvenik, radnik, avanturist, zaposlen, nezaposlen, aktivist, institucija…da date svoj doprinos idejama na području pandemije koronavirusa, okoliša i klime, edukacije, zdravlja, medija i zabave, ekonomije i gospodarstva te umjetnosti i kreativnosti.

Virus koji izaziva COVID-19 zatekao nas je nespremne, uzrokovao pandemiju i globalno “zatvaranje” svega – ljudi, gradova i gospodarstva. No, što je možda najbitnije, pokazao nam je da je moguća promjena preko noći. Vodeći se tom mišlju, Impact Hub Zagreb, Tehnološki Park Varaždin, Zelena energetska zadruga, Terra Hub, EIT Climate KIC, REGEA, Lean Startup Croatia, Riječka razvojna agencija Porin, Ivy Digital, Mohacho, Enfinita odlučili su pokrenuti VersusVirus.

Više konkretnih informacija:

VersusVirus

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija