Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. siječanj. 2017.

Video prilog sa studijskog putovanja u Bolonju

U okviru aktivnosti projekta ”Participativno upravljanje prirodnim resursima”, početkom listopada 2016. organizirano je studijsko putovanje u grad Bolonju gdje su se sudionici puta mogli upoznati s gradskim praksama uključivanja građana u održavanja parkova i drugih zelenih površina.

Kako je protekao dvodnevni boravak u Bolonji, pogledajte u priloženom video prilogu (nakon početka projekcije kliknite na Fullscreen i prema potrebi povećajte rezoluciju na HD):

Za novosti o aktivnostima projekta ”Participativno upravljanje prirodnim resursima” i uključenih partnera pratite internetsku stranicu sudjeluj.net!

Projekt je financiran u sklopu programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2012. Izgradnja lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima i sufinanciran od Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 208.195,89 EUR, a provodit će se 24 mjeseca počevši od 2. studenog 2015.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija