Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. veljača. 2021.

Webinar: izazovi i vizije održivog turizma za male gradove

URBACT-ova mreža gradova iPlace u petak 5. veljače organizira webinar, čiji će domaćin biti španjolski grad Medina del Campo, i na kojem će se okupiti različiti predstavnici iz turističkog sektora kako bi razgovarali o održivom turizmu u malim gradovima.

Na pitanja poput „koji su to okolišni izazovi koji će utjecati na turizam u malim gradovima“, „kakve promjene mali gradovi mogu učiniti na svojim održivim turističkim uslugama i proizvodima“ i koje su dobre prakse za uspješnu provedbu strategija održivog turizma“ pokušat će odgovoriti turistički dionici iz nekoliko europskih zemalja koje se suočavaju sa sličnim izazovima.

Alisa Aliti Vlašić, koordinatorica lokalne grupe iz Dubrovnika u URBACT mreži „Tourist-friendly Cities“, bit će uvodničar u raspravi kojoj će se pridružiti Valentina Mecacci, turistički vodič talijanske„Le Orme“, Aivar Ruukela, voditelj tvrtke Soomaa (Pärnu) i Alberto Lorente Saiz, osnivač CREA360 (Medina del Campo).

Ovaj je webinar besplatan i otvoren za sve koji žele prisustvovati. Održat će se u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu, 5. veljače 2021., te prenositi uživu putem Facebook stranice društvenog centra Simón Ruiz CDE, na Youtube kanalu i na društvenim mrežama iPlace Project. Jezik webinara je engleski.

iPlace je mreža deset malih gradova iz cijele Europe [Amarante (PT), Balbriggan (IE), Gabrovo (BG), Grosseto (IT), Heerlen (NL), Kočevje (SI), Medina del Campo (ES), Pärnu (EE), Pori (FI) i Saldus (LV)], koja je sufinancirana iz programa URBACT s ciljem pronalaženja novih niša za lokalni gospodarski razvoj, posebno za potporu lokalnim poduzetničkim ekosustavima. Više informacija potražite na službenim stranicama programa.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija