Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. rujan. 2023.

Webinar o bespovratnim sredstvima ELENA

Europska investicijska banka organizira webinar o bespovratnim sredstvima ELENA-e (European Local ENergy Assistance) koja pruža tehničku pomoć za ulaganja u energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije u zgradama, kao i podršku održivom gradskom prijevozu.

Ovaj događaj, zakazan za 6. listopada 2023., od 10:30 do 12:00 CEST, bit će organiziran na Zoomu.

Tijekom webinara organizator će dati uvid u to kako ELENA radi i kako države članice mogu imati koristi na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. Stručni govornici provest će sudionike kroz postupak prijave za bespovratna sredstva ELENA, opisati prihvatljive investicijske portfelje i podijeliti primjere iz stvarnog svijeta iz projekata koji su u tijeku.

Webinar će prikazati “efekt ELENA” kroz vodeće projekte koji naglašavaju utjecaj inovacija u prevladavanju prepreka i posljedične povratne učinke koje omogućava objekt. Otkrijte kako je ELENA omogućila one-stop-shopove za ubrzavanje ulaganja u energetsku učinkovitost u zgradama i organizaciju projekata urbane održivosti u cijelom gradu.

Sesija je otvorena za sve zainteresirane strane, nudi priliku za komunikaciju s EIB-ovim stručnjacima i postavljanje pitanja putem chata.

Ne propustite ovu priliku da steknete praktične uvide u pripremu uspješnih ELENA projekata!

Kako biste osigurali svoje mjesto, ispunite obrazac za registraciju i organizator će vam poslati Zoom poveznicu za pridruživanje webinaru.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija