Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2022.

Webinar: URBACT akcije malih razmjera

U srijedu 16. studenoga, organiziramo drugi webinar naše URBACT City talk serije kada razgovaramo o privremenim intervencijama u urbani prostor – tzv. beta actions ili small scale actions kako su poznatije među URBACT-ovim mrežama gradova. Riječ je o praktičnom alatu za testiranje lokalnih politika i provjeru uspješnosti planiranih gradskih mjera.

Koristeći URBACT-ovu metodologiju pri izradi integriranih akcijskih planova, akcije malih razmjera nastaju u okviru participativnog rada lokalne grupe dionika te omogućuju pokusne intervencije gradova u realnom vremenu i prostoru. One su uglavnom privremene, jednostavne i inovativne te pružaju empirijsku osnovu za potvrdu ili prilagodbu izrađenih akcijskih planova i njihovih učinaka.

Više o takvim akcijama na primjeru hrvatskih gradova uključenih u program URBACT ispričat će nam tri sugovornice:

Mirna Karzen, stručnjakinja programa URBACT III;

Maja Kireta, stručnjakinja programa URBACT III;

Helena Kolenić, lokalna koordinatorica URBACT mreže Beepath Reloaded.

Webinar se održava u srijedu 16. studenoga 2022. u 11 sati i namjenjen je gradskim službenicima, dužnosnicima te ostaloj stručnoj i zainteresiranoj javnosti.

Za sudjelovanje na webinaru, molimo vas da napravite prethodnu prijavu putem prijavnog obrasca: https://forms.gle/7otefcJ6qSq6FMxk6

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija