Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. svibanj. 2013.

www.locpart.eu – Online resurs za traženje projektnih partnera!

Imate projektnu ideju, a nemate projektnog partnera? Htjeli biste da vaš grad sudjeluje u međunarodnom projektu? Iskoristite www.locpart.eu kao resurs namijenjen Vama!

Web portal www.locpart.eu jedna je od komponenti projekta LOCPART (Promocija i stvaranje LOKalnih PARTnerstava u Hrvatskoj i Sloveniji). Portal posjetiteljima pruža informacije o gradovima i općinama u Hrvatskoj i Sloveniji koji su zainteresirani za uspostavljanje suradnje i stvaranje partnerstava s drugim gradovima i općinama. Posjetitelji mogu na jednostavan način pronaći potencijalne partnere temeljem specifičnih karakteristika svakog grada i općine, njihovih projektnih ideja ili područjima suradnje od njihovog interesa.

Nadalje, posjetitelji mogu saznati više o mogućnostima suradnje unutar programa Europa za građane te pronaći korisne informacije o projektima koji se provode i mogućnostima financiranja.

Registrirajte se, uredite profil svog grada, objavljujte pozive za partnerstva i nađite projektnog partnera!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska