16. travanj. 2015.

Zakon o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora ponovno u proceduri

Ministarstvo pravosuđa dostavilo je Udruzi gradova Konačni prijedlog zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora, radi davanja mišljenja.

Ured Udruge uputio je Konačni prijedlog članovima radnih skupina za sustav lokalne samouprave i za imovinu sa zamolbom da svoja očitovanja pošalju, po mogućnosti, do srijede 22. travnja kako bismo objedinjeno mišljenje do konca radnog dana poslali Ministarstvu pravosuđa. Molimo i sve ostale članove Udruge da se uključe i daju svoj doprinos, prijedloge, komentare.

Zakup i kupoprodaja poslovnog prostora – Konačni prijedlog Zakup i kupoprodaja poslovnog prostora – popratni dopis