Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. prosinac. 2016.

Završni sastanak LLSEE Savjeta

U Zagrebu je 15. prosinca 2016. održan završni sastanak Savjeta projekta LLSEE na kojem su sudjelovali predstavnici uključenih partnera: NALAS-a, GIZ-a, Udruge gradova u RH, Udruge općina u RH, Saveza općina i gradova FBIH, Savez opština i gradova RS te Stalna konferencija gradova i opština Srbije.

Sastanak je bio prilika da se predstave rezultati nacionalnih obuka koje su se održane u listopadu i studenome, te koje su okupile 155 polaznika iz jedinica lokalne samouprave i isporučitelja vodnih usluga. Podsjetimo, u Hrvatskoj su održane dvodnevne radionice u Osijeku i Rijeci.

Na sastanku su istaknute naučene lekcije u pogledu logistike, metodologije i sadržaja provedenih trening modula, čime su postavljene osnove za primjenu zajedničkih standarda u kvaliteti isporuke LLSEE obuke u vodnokomunalnom sektoru.

Predstavnici GIZ-a najavili su za 2017. nove aktivnosti jačanja kapaciteta udruženja lokalnih vlasti u jugoistočnoj Europi kroz provedbu projekta ”Regional training facility”, a predstavnici hrvatskih partnera najavili su dovršetak provedbe nacionalnog programa treninga.

Informacije o budućim aktivnostima LLSEE obuka u Hrvatskoj moći ćete potražiti na našim web stranicama.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija