Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. svibanj. 2016.

Očitovanje na Nacrt prijedloga Zakona o javnoj nabavi

Udruga gradova u RH očitovala se na Nacrt prijedloga zakona o javnoj nabavi sa brojnim primjedbama po predloženim člancima Nacrta.

Udruga gradova smatra da je javnu raspravu po ovom Nacrtu trebalo provesti u dužem roku kako bi sve zainteresirane strane imale dovoljno vremena detaljno proučiti predložene odredbe i njihov učinak u praksi.

Obzirom da se radi o temeljnom propisu u vrlo osjetljivom području djelovanja koje je izloženo povećanom interesu javnosti, a ujedno i propisu koji mora omogućiti učinkovito, transparentno i dosljedno provođenje postupaka nabave na svim razinama vlasti, smatramo da ubrzani postupci pri donošenju ovog propisa mogu imati višestruko negativan učinak po javne financije, provedbu kapitalnih investicija i postizanje drugih društvenih i gospodarskih ciljeva.

Očitovanje na NPZOJN – svibanj 2016

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija