Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. srpanj. 2013.

Održan seminar o naplati potraživanja za jedinice lokalne samouprave

Dana 03.07.2013. održan je seminar o naplati potraživanja za jedinice lokalne samouprave u Hotelu Palace (Zagreb). 70-tak sudinika iz gradova (i općina) iz svih dijelova Hrvatske imali su priliku slušati predavanja vezana za konkretne mehanizme naplate koje mogu iskoristiti u svojim sredinama.

Nediljka Rogošić, pomoćnica glavnoga državnog revizora iz Državnog ureda za reviziju prezentirala je izvješće o nedavno obavljenoj reviziji učinkovitosti naplate prihoda jedinica lokalne samouprave.

Ana Zorić, savjetnica u Ministarstvu financija detaljno je prezentirala novine u primjeni Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima za odgodu plaćanja ili obročnu otplatu duga te prodaju, otpis ili djelomičan otpis potraživanja.

Zadnji prezenter je bio Danijel Jerman, pročelnik za financije Grada Opatije koji je sudionicima pobliže predstavio novine kod poreza i drugih javnih davanja vezane za obročnu otplatu i otpis dospjelih obveza.

Sve prezentacije možete pronaći u privitku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija