Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. veljača. 2022.

Održan webinar o pametnim energetskim solucijama za gradove

U utorak 8. veljače, Udruga gradova u suradnji s konzultantskim poduzećem Tetida organizirala je webinar na temu energetski samoodrživih urbanih ”otoka” na kojem smo predstavili zanimljiva tehnološka rješenja za energetsku tranziciju gradova te moguće izvore za financiranje gradskih projekata.

Program webinara obuhvatio je uvodno predavanje gospođe Sonje Polonijo na temu odgovora gradova na klimatske promjene, predavanje prof. dr. sc. Marija Vašaka s Fakulteta elektrotehnike i računarstva o primjeni koncepta smart city u svakodnevnom radu gradova te predavanje prof. dr. sc. Kristijana Rogića s Fakulteta prometnih znanosti o prometno-energetskim strategijama gradova.

Završna predavanja održali su Ivica Jakić iz Hrvatske udruge za razvoj i primjenu vodikovih gorivnih članaka na temu korištenja vodika kao energenta budućnosti u okviru smart city rješenja te Simon Ferjuc iz Tetide o pripremi projekata za financiranje s posebnim naglaskom na natječaj „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“ koji je otvoren do kraja veljače.

Snimku webinara možete pogledati na sljedećoj poveznici, a cijelu prezentaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija