Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. svibanj. 2015.

Otvoreno savjetovanje o prijedlogu metodoloških smjernica za izradu strategije razvoja urbanog područja

Na stranicama https://esavjetovanja.gov.hr pokrenut je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu smjernica za izradu strategija razvoja urbanih područja.

Rok za dostavu komentara je 1. lipnja 2015. godine, a detaljne upute za sudjelovanje u procesu savjetovanja i dostavu komentara dostupne su na web stranicama „e-Savjetovanja“ https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/1123.

Ovdje možete preuzeti nacrt dokumenta u kojem, između ostalog, piše da je cilj izrade Strategije razvoja urbanog područja definiranje zajedničkih smjerova razvoja urbanog područja, predlaganje zajedničkih pravaca djelovanja i olakšavanje provedbe zajedničkih projekata. Drugim riječima razvoj „zajedničke strateške vizije“ koje nadilazi administrativne granice i stvara sinergije koje koriste urbanom području u cjelini.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija