Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. lipanj. 2018.

Pregled ugovorenih EU projekata u RH

Povodom 5 godina članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji Udruga gradova objavljuje interaktivni pregled hrvatskih projekata sufinancirani sredstvima Europske unije, koji su ugovoreni u razdoblju od 2010. do 2018. godine.

U ovoj bazi podataka nalaze se podaci o 4.912 ugovorenih projekata koje je EU sufinancirala sa 4.1 milijardu EUR, a provodi ih 3.020 subjekata iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora.

Udruga gradova prikupila je iz javnih izvora informacije o ugovorenim projektima i objedinila ih u ovu jedinstvenu bazu podataka s ciljem stvaranja javno dostupnog servisa koji omogućava analitičko praćenje broja ugovorenih projekata i njihovu vrijednost te informacije o nositeljima projekta. Želja nam je da se ova baza podataka koristi u obrazovne svrhe i da se temeljem tih podataka povedu argumentirane rasprave o upravljanju i korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ova baza podataka također služi kao inspiracija i poticaj nadležnim tijelima u cilju stvaranja službene i javno dostupne baze podataka o projektima sufinanciranima sredstvima Europske unije.

Bazu možete pogledati na ovom linku: https://www.udruga-gradova.hr/eu-projekti/

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija