Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. ožujak. 2017.

Prijave za URBACT dobre prakse otvorene do kraja ožujka

Program URBACT III još dva tjedna ima otvoren poziv za prijavu dobrih praksi europskih gradova. Poziv je namijenjen europskim gradovima koji mogu na jednostavan način podijeliti prakse koje stvarno funkcioniraju i koje mogu lako biti primijenjene u drugim gradovima. Kriteriji za odabir dobrih praksi su relevantnost, podudarnost s načelima integriranog i održivog urbanog razvoja, dokazi (dokumentacija, promjene i sl.) te mogućnost preslikavanja prakse na druge gradove.

Na poziv se mogu prijaviti svi gradovi iz 28 zemalja članica EU te Norveške i Švicarske, a poziv je otvoren do 31. ožujka u ponoć.

U slučaju odabira prakse kao jedne od URBACT-ovih dobrih praksi, program će gradu omogućiti dodatnu vidljivost i promociju na europskoj razini, koje će početi s URBACT City Festivalu u listopadu u Estoniji te se nastaviti putem ostalih promotivnih aktivnosti i materijala.

Za prijavu gradske dobre prakse potrebno je ispuniti online prijavni obrazac, a za pripremu možete koristiti word dokument koji se nalazi u dokumentaciji natječaja (Uvjeti natječaja). Prijavni obrazac sastoji se od samo 13 pitanja te sadrži osnovne informacije o praksi.

Detalje cijelog poziva možete pronaći na http://urbact.eu/goodpracticecall.

URBACT III program je Europske komisije usmjeren na jačanje kapaciteta gradova za razvoj integriranih rješenja za urbane probleme i to putem međunarodnog umrežavanja, učenja iz iskustava drugih, međusektorskog planiranja te građanske participacije, a sve s ciljem poboljšanja politika urbanog razvoja.

Za sva pitanja u vezi programa i/ili poziva možete se obratiti na info@udruga-gradova.hr ili na brojeve telefona 01/631-3323 i 01/631-3325.

URBACT stranicu na hrvatskom jeziku možete pratiti na http://urbact.eu/urbact-hrvatska.

Dokumenti

Uvjeti natječaja i Word prijavni obrazac (na kraju dokumenta)

Online prijavni obrazac

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija