Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

24. ožujak. 2021.

Udruga gradova i austrijski startup weTHINK Initiative uspostavili suradnju

WeTHINK je inicijator niza projekata, između ostaloga, projekta Europska strategija za javne nabave u građevinarstvu koji se “razgranao” u pet manjih, tematskih podprojekata vezanih uz zaštitu okoliša, digitalizaciju, institucionalni kapacitet, standardizaciju i planiranje, kao i financijsku i društvenu održivost.

Suradnja će se, za sada, odvijati putem online edukacija i okruglih stolova od kojih se prva, BIM Edukacija – Osnove i tehnički uvid, održava 21. i 22. travnja u blokovima od šest predavanja u trajanju od po 45 minuta. Predavači su Igor Osmokrovic i Aleksandar Ilić (Bexel Consulting), a svoje su sudjelovanje već potvrdile građevinske tvrtke, konzultanti, arhitekti i građevinski inženjeri, projektanti, ali i dizajneri.

Pogledajte skraćeni program:
BIM Edukacija b

Program s više informacija:
weTHINK. BIM edukacije – Radni program

Želite li više saznati o austrijskom startup-u weTHINK, platformi za edukacije i razmjenu znanja?
8 JAN 2021 – About weTHINK_

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija