Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. prosinac. 2012.

Održana radionica ”Kako se pravovremeno pripremiti za strukturne fondove i Kohezijski fond?”

U Zagrebu je u srijedu, 5. prosinca 2012., u organizaciji Udruge gradova i suradnji s tvrtkama EU projekti i Balcon Consulting održana radionica na kojoj su, za predstavnike članova Udruge, predstavljene mogućnosti koje će gradovima biti na raspolaganju nakon pristupanja Hrvatske Europskoj uniji i u sljedećoj financijskoj perspektivi (2014. – 2020.).

U prvom djelu radionice Ariana Vela iz EU projekti d.o.o. dala je uvid u novi sustav financiranja, njegovih pravila i prioriteta financiranja programa dok je u nastavku Gabor Kende okupljenima detaljnije predstavio europske i hrvatske prioritete financiranja, posebice u sektoru prometa, zaštite okoliša i prekogranične suradnje, prikazujući primjere dobre i loše prakse iz država članica EU (Debrecen, Porto, Budimpešta…).

Istaknuti su i osnovni preduvjeti koji moraju biti ispunjeni od strane pojedinih prijavitelja kako bi osigurali financiranje svojih projekata s posebnom naglaskom na strateške dokumente koji definiraju javne politike, kako nacionalne tako i lokalne odnosno regionalne.

Posljedni dio radionice činila su pitanja iz publike te odgovori govornika na njih.

fotka2

Prezentacije s radionice možete preuzeti na slijedećim poveznicama: EU fondovi 2013-2020, Kako uspjeti nakon pristupanju EU i Osnovni fokus razvojnih EU fondova.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija