Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. studeni. 2014.

Primjedbe na Zakon o regionalnom razvoju

Udruga gradova poslala je dodatna očitovanja Ministarstvu financija i Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU u vezi Prijedloga zakona o regionalnom razvoju.

Nakon prihvaćanja Prijedloga zakona o regionalnom razvoju RH na 190. sjednici Vlade RH, Udruga je pripremila novo očitovanje na Prijedlog zakona o regionalnom razvoju, kojim se prioritetno traži reindeksacija lokalnih jedinica sukladno poboljšanom indeksu razvijenosti, te predlaže transparentniji model raspodjele prihoda u razdoblju isključivanja.

Sukladno gore navedenom očitovanju, Ministarstvu financija upućen je prijedlog usklađivanja Zakona o financiranju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave sa Prijedlogom zakona o regionalnom razvoju RH. Usklađivanje ZFJLS sa regionalnim razvojem

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija